top of page
Zoeken

SOON! Aflevering: 'Van Mythes naar Gepersonaliseerde Gezondheidszorg ontmaskerd: een frisse blik op het lumbaal radiculaire syndroom.'

Bijgewerkt op: 2 jan.

Deze speciale aflevering zal spoedig worden gelanceerd! In deze uitzending gaan we in gesprek met Stijn Willems MSc. Hij is docent-onderzoeker aan de VU in Amsterdam en promoveert op dit moment op dit onderwerp.


De opname vond plaats op een unieke locatie bij FysioVrienden waar Stijn ook mede-praktijkhouder van is. In deze aflevering deelt Stijn zijn inzichten over zijn promotieonderzoek over het herstel na hernia-operaties en besprak de toekomst van de individuele gezondheidszorg. Ook gaan we dieper in op zijn innovatieve platform Let's go fysio! waar hij op dit moment druk mee bezig is.
Vanuit Physio Global willen we Stijn alvast bedanken voor zijn interessante bijdrage als ook FysioVrienden voor het ondersteunen met de opnamelocatie. Daarnaast bedanken we de VU en dr. Wendy Scholten-Peeters en dr. Michel Coppieters in het bijzonder voor de mogelijkheid om deze nieuwe kennis te delen via ons kanaal aan alle collega's.


Hou al onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

Wil je meer weten over andere onderwerpen?

Bezoek dan ook de rest van onze website: www.physioglobal.nl


Wil je als eerste op de hoogte blijven van al het nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief: https://www.physioglobal.nl/webinars


59 weergaven0 opmerkingen

ความคิดเห็น


bottom of page