top of page
melvin2-01.png

Hallo,

Mijn naam is Melvin Bos, fysiotherapeut, manueel therapeut,

bestuurslid voor de Nederlandse Vereniging van Manuele Therapie, ledenraadslid Vereniging van Arts en Auto én tevens oprichter van Physio Global. 

Het oude achter zich laten, het beste daaruit meenemen en vooruit kijken naar datgeen wat nodig is en waar we in kunnen verbeteren. Dit zijn eigenschappen waar ik voor sta in mijn vak en wat van belang is voor de gehele beroepsgroep én de zorg. Zoeken naar kansen en mogelijkheden om er met zijn allen voor te zorgen dat de fysiotherapie en de zorg beter ingericht kan worden. Door een brug te slaan vanuit het onderwijs- en wetenschapsveld naar het werkveld van de fysiotherapeut en andere zorgprofessionals.

Wat gaat nu goed, maar wat kan vooral ook beter? Welke kennis hebben we nu vanuit het onderwijs- en wetenschapsveld en wat weten we nog niet? Hoe implementeren we dit efficiënt in de alledaagse praktijk? 

Om dit te doel te kunnen bereiken, is als instrument een (inter)nationaal online physio platform opgericht waarbij crossmediale communicatie wordt ingezet.

 

Door middel van de website, social media, podcasts, vodcasts én webinars worden actuele relevante (vakinhoudelijke) onderwerpen besproken met experts. Dit is Physio Global.

DSC_0066.png

Hallo,

Mijn naam is Adriaan, ik ben sinds 2012 fysiotherapeut en heb ervaring opgedaan in de eerste- en tweedelijnszorg. Van sporters begeleiden, tot ouderen na een ongeluk weer op de been helpen. Het werk heeft veel mooie onderdelen. De bijdrage die wij leveren in de kwaliteit van leven en bewegen is iets wat me iedere dag opnieuw motiveert om naar mijn werk te gaan.

 

Maar het gaat voor mij om meer dan dat. Om zicht te houden op alle ontwikkelingen moeten we onze blik verruimen. Blijven ontdekken en nieuwe inzichten verwerven doet ons groeien als mens en professional. Lifelong learning is het investeren waard. Hier geloof ik in en hier zet ik me voor in.

Iedereen weet iets wat ik niet weet, dus ik kan van iedereen leren. Het volgen van nieuwe ontwikkelingen in de zorg en dit delen met andere is mijn doel met dit interactieve platform. Samen een community creëren waar we leren, samenwerken en doorgroeien om ons belangrijke aandeel in de zorg te verbeteren.

Kennis is in de huidige tijd toegankelijker dan ooit. Soms is dat prettig, soms ook overweldigend. Met Physio Global wil ik bijdragen aan het delen van leerzame en vooral toepasbare kennis aan iedereen die hier baat bij heeft.

bottom of page