top of page
Zoeken

NVMT Webinar: Het Lagerhuis Jubileum Debat

Deze week hebben we in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) ter ere van het 40 jarig jubileum de webinar "Het Lagerhuis Jubileumdebat" gestreamd. Live vanuit een bioscoopzaal in KINO Rotterdam deden bijna 200 deelnemers online mee.


Het was een uniek format waarbij er o.a. een lezing was van Prof. Dave Nicholls, bekend van het boek The end of Physiotherapy, met na afloop ook een live Q&A sessie vanuit Nieuw-Zeeland met de deelnemers. Vervolgens gaf voorzitter IFOMPT Laura Finucane live vanuit de UK een presentatie over de huidige internationale ontwikkelingen binnen de manuele therapie. Er werd dieper op ingegaan op de term manuele therapie nog wel passend binnen het huidige zorgklimaat?


Het 2e deel van de Webinar was een lagerhuis debat waarbij John Bos (Hogeschool Rotterdam), Raymond Ostelo (VU). Francois Maissan (HU) en Stijn Willems (SOMT) onder leiding van dagvoorzitter Erik Thoomes aan de hand van verschillende prikkelende stellingen relevante thema's binnen de manuele therapie in de debat gingen.


Middels een unieke toevoeging van een videowall, hadden de bijna 200 online deelnemers ook de keuze om hun mening te geven tijdens het debat én ook aan te geven of ze per stelling voor of tegen waren. Het was al met al een geslaagde avond.


Wil je meer weten over het terugkijken van de Webinar of over de NVMT? Bezoek dan de website:

https://nvmt.kngf.nl/


Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk dan onze website; https://www.physioglobal.nl/ of stuur een email naar info@physioglobal.nl


Wil je als eerste op de hoogte blijven van de nieuwste aflevering én waar je dit kunt bekijken en/of luisteren?


Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief;


99 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page