top of page
Zoeken

Nieuwe podcast: 'Samen voorwaarts'

Bijgewerkt op: 30 jan. 2022

In deze 12e podcast gaan we aan tafel en spreken we orthopedisch chirurg Dr. Martin Campo over het plaatsen van totale heupprotheses. De voorste benadering is in volle ontwikkeling en in opmars. We duiken de anatomie en technische kant van de operatie in. Verder komen de klinische nabehandeling en de revalidatie aan bod.


Vroege mobilisatie en minder pijnklachten bij de voorste, spiersparende benadering is voor veel patiënten aantrekkelijk. De nieuwe generatie orthopedisch chirurgen past zich aan om dit te kunnen faciliteren. Hoe is deze ontwikkeling in gang gezet en waarom is deze zo populair geworden? Hoe leert een specialist deze technisch lastige operatie uitvoeren? Welke afweging maken ze in hun keuze voor de benaderingswijze?


En wat betekent het voor de fysiotherapeut? Wat zijn de leefregels nadien en zijn die nog wel van toepassing? Hoe snel kunnen we verantwoord opbouwen en waar moeten we op letten? Wat verwacht de specialist van ons? In dit gesprek leren we meer over deze stormachtige ontwikkeling binnen de orthopedie.


We willen dr Campo bedanken voor een openhartig gesprek en het Ikazia ziekenhuis voor de coöperatie.


Wil je de podcast terugluisteren? Dat kan! Klik HIER


Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk dan onze website; https://www.physioglobal.nl/ of stuur een email naar info@physioglobal.nl


Wil je als eerste op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen én waar je dit kunt bekijken en/of luisteren?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief;


28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page