top of page
Zoeken

NEW! Webinar ism Erasmus MC: "knieluxaties"

In deze aflevering i.s.m. het Erasmus MC geeft orthopedisch chirurg dr. Duncan Meuffels een interessante lezing over knieluxaties. Zijn ervaringen als orthopedisch chirurg, de complexitieit van het klachtenbeeld en wat we binnen het zorgspectrum zouden moeten initieren komen uitgebreid aan bod.


Aan de hand van casuïstiek, beeldvormend onderzoek, video materiaal in de OK én een nabespreking van host en fysiotherapeut Adriaan Ruesink samen met dr. Duncan Meuffels, wordt er dieper in gegaan op het relevante onderwerp knieluxaties.

Bekijk het on demand Webinar met beeld HIER!

Of luister de aflevering als podcast terug op jouw favoriete podcastkanaal via Spotify, of Apple podcasts


We willen orthopedisch chirurg dr. Duncan Meuffels enorm bedanken voor zijn bijdrage aan deze aflevering. Ook bedanken we het Erasmus MC voor het beschikbaar stellen van deze unieke opnamelocatie in een van de onderwijsruimtes van de universiteitsbibliotheek. Deze podcast en Webinar is mede mogelijk gemaakt door het Erasmus MC.


Wil je meer weten over het centrum voor complexe knie instabiliteit (CCKI)?

Bezoek dan de website www.ccki.nl


Blijf daarnaast altijd op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief: https://www.physioglobal.nl/webinars


NEW! Do you want to watch this episode in English? Check our English edition in collaboration with Erasmus MC about knee luxation below with orthopedic surgeon dr. Duncan Meuffels:

Do you want to know more about the centre for knee instability? Visit their website at www.ccki.nl


Do you want to check our latest activities? Subscribe to our newsletter;


213 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page