top of page
Zoeken

NEW! Podcast: Wearables: taking it the next step.

In deze 20e audio podcast gaan we in gesprek met Joris Jansen mede-oprichter Healthy Chronos, praktijkhouder Jouri van den Broeke, fysiotherapeut Matthijs van der Kolk (beiden PMC in Balans) en long-covid patiënte Sylvia Tas.


Op het gebied van zorginnovatie gebeurd er veel binnen de fysiotherapie en de zorg. Maar wat zijn de ervaringen van de trendsetters in het werkveld op het gebied van activiteitenmeters? Door zowel vanuit een ondernemer, een praktijkhouder, fysiotherapeut én patiënt gezamenlijk over hun ervaringen in gesprek te gaan, proberen we hier een beter beeld over te kunnen schetsen.

Wil je meer weten over andere onderwerpen?

Bezoek dan onze website: www.physioglobal.nl


Wil je als eerste op de hoogte blijven van al het nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief: https://www.physioglobal.nl/webinars


Wil je de geaccrediteerde Webinar bekijken over "Betekenisvol gebruik van activiteitenmeters binnen de fysiotherapie."? Klik HIER *


*Deze is geaccrediteerd voor het Kwaliteitshuis Fysiotherapie voor register algemene fysiotherapie en geriatriefysiotherapie voor 4 punten en Pro-Q-Kiné register Kinesitherapie voor 6 punten.



15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page