top of page
Zoeken

NEW! Podcast: Klinische relevantie van spierdegeneratie bij mensen met lage rugpijn.

In deze 21e podcast gaan we in gesprek met orthopedisch manueel therapeut en promovendus Eddo Wesselink MSc. over de inzet van AI bij wetenschappelijk onderzoek en zijn promotiestudie over de klinische relevantie van spierdegeneratie bij mensen met lage rugpijn.


Wat is de beweegreden om hierover zijn promotiestudie onder leiding van Prof. Dr. Annelies Pool-Goudzwaard en Prof. Dr. Michel Coppieters te doen? Wat verstaan we onder spierdegeneratie en hoe is het huidige onderzoek opgezet? Wat zijn de eerste inzichten op het gebied van vet infiltratie bij spierweefsel bij de lage rug bij mensen met en zonder rugpijn? Wat valt hierin op en.. welke meerwaarde kunnen deze vernieuwde inzichten hebben op de alledaagse praktijk?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd o.a. in een consortium van: SOMT University of Physiotherapy, Vrije Universiteit van Amsterdam, Griffith University, Stanford University en University of Sydney.


Wil je meer weten over andere onderwerpen?

Bezoek dan ook de rest van onze website: www.physioglobal.nl


Wil je als eerste op de hoogte blijven van al het nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief: https://www.physioglobal.nl/webinars


Of heb je nog vragen aan Eddo Wesselink MSc. over zijn studie?

Mail hem via: e.o.wesselink@vu.nl


References
246 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page