top of page
Zoeken

FINISHED: NVFL Congres 'De achtbaan van kanker & lymfoedeem'

Bijgewerkt op: 29 apr. 2023

De spreekwoordelijke achtbaan, daarin kom je terecht als je de diagnose kanker krijgt. En wie pech heeft, krijgt daarna te maken met lymfoedeem. “De achtbaan van kanker en lymfoedeem”: onder die titel heeft afgelopen week plaatsgevonden. De NVFL heeft i.s.m. de afdelingen Plastische & Reconstructieve chirurgie van het Maastricht UMC+, het Erasmus MC en het Radboud UMC in Walibi Biddinghuizen een congres voor leden, collega professionals en andere geïnteresseerden georganiseerd.


In opdracht van de NVFL verzorgden wij technisch dit congres! Naast de audioversterking in de zaal van de lezingen, een catchbox voor Q&A en het koppelen van de video's en presentaties aan alle schermen incl. afkijkscherm en presenter timer, bekijken we ook de mogelijkheden voor het leveren van opnamen aan de beroepsvereniging (en haar leden).


Een paar honderd bezoekers zijn op dit 2 daags congres afgekomen met zeer interessante sprekers en lezingen. We willen de NVFL, sponsoren, bezoekers en alle andere betrokkenen enorm bedanken voor dit warme congres!

Heb je nog vragen of wil je meer weten wat we voor jou kunnen betekenen of jouw zorg organisatie? Stuur een mail naar info@physioglobal.nl of bel +31643432761


185 weergaven0 opmerkingen
bottom of page